Yoga On the Pier Sign Up

Fill out my online form.

Yoga information


EVENT DATES: April 21st, 2018

WHAT WILL IT COST: Free with purchase of BQ ticket
  • 45 minute classes every hour from 11:00am-5:00pm
  • 10 minute méditation on the 50minute every hour from 11:00am-5:00pm
  • 11:00am – Morning Power Core Flow on the Pier
  • 11:50am- 10 minute meditation on vitality
  • 12:00pm – High Noon All Level Flow on the Pier
  • 12:50pm – 10 minute Chakra méditation
  • 1:00pm – Yin/ Restorative Yoga on the Pier
  • 1:50pm – 10 minute meditation on power and freedom
  • 2:00pm – Fire Up Yoga Flow on the Pier
  • 2:50pm – 10 minute meditation on equanimity
  • 3:00pm – Cool Flow / Hip and Hamstrings on the Pier
  • 3:50pm – 10 minute méditation on awakening
  • 4:00pm – LSD – Long Slow Deep Stretch  on the pier
  • 4:50pm – 10 minute meditation on opening and release
  • 5:00pm – LAST POWER CLASS before WE DANCE – 60 Minutes power flow
  • Regular Class Size = 50 max
  • Meditation class side = 60 max
  • Warrior ONE will be onsite at Brainquility to promote the union of Breath, Body and Mind. We will work as a unit to create community among the guests of Brainquility and encourage participation in every aspect of the new arts and culture experience in Safety Harbor, FL, Brainquility. Our purpose is to uplift others and create space for something NEW.  We are intentional with our classes and we are up to something BIGGER then ourselves. #ONELove
  • What Should People Bring?
    • Just Show Up! Bringing water and a yoga mat is encouraged but we will have extra outdoor yoga mats for guests to use.
Copyright 2017 OnTapMusic LLC. All rights reserved